Toekomstige bewoners als medeontwikkelaars

 

Woongebieden ontwikkelen op basis van de wensen van de toekomstige bewoners. Zo logisch als het klinkt, was het lange tijd helemaal niet. Wel voor BL Huisvesting. Want alleen op die manier kom je tot een woon- en leefomgeving die voor iedereen aangenaam en comfortabel is. Senioren, jonge stellen, eenoudergezinnen, studenten. Allemaal hebben zij hun specifieke behoeften. Het zijn onze onmisbare ‘partners’ bij het ontwikkelen van de woongebieden voor morgen.

 

Persoonlijke Huisvesting noemen wij het graag. Een manier van ontwikkelen die wij in 2006 succesvol in de markt introduceerden en waarin wij én onze klanten nog altijd heilig geloven. Wij nemen een consument bij de hand en geven hem alle informatie en tools om zijn woning naar wens vorm te geven en in te richten.

 

Wij denken niet alleen in woningen, maar willen toekomstige bewoners ook een prettige omgeving buiten hun woning bieden. Ook op dit punt is hun inbreng voor ons onmisbaar. Wij laten hen bij voorkeur meedenken over de inrichting en voorzieningen van ‘hun omgeving’. Op die manier ontstaat er een ultiem woongebied dat een optelsom is van individuele én collectieve wensen.