Persoonlijk kiezen. Persoonlijk wonen.

BL Huisvesting biedt persoonlijke huisvesting. En dat betekent: de bewoner bepaalt de samenstelling van het huis. De keuzemogelijkheden worden door ons binnen gemeentelijke randvoorwaarden vastgesteld. Vervolgens bepalen de keuzes van de toekomstige bewoners het straatbeeld in de wijk. Door middel van de Woningsamensteller stelt u uw eigen woning samen.

 

Een andere visie. Dat is de kern bij persoonlijke huisvesting van BL Huisvesting. Een visie die precies aansluit op de huidige wensen van onze opdrachtgevers. Persoonlijker wonen, dichterbij de identiteit, sfeer en smaak van de toekomstige bewoners of gebruikers. Vanuit die gedachte geven wij vorm aan de ontwikkeling van woon-, werk- en winkelgebieden. Altijd consumentgericht en gebruiksvriendelijk. In andere woorden: wij ontwikkelen volgens uw smaak, uw stijl en uw eigen woonwensen.

 

Bij eventuele interesse, werken wij graag helder en duidelijk samen aan úw huis. Binnen de geldende gemeentelijke randvoorwaarden ontvangt u van ons een groot aantal keuzemogelijkheden. Spelenderwijs maakt u online (m.b.v. de woningsamensteller) de keuzes voor uw droomhuis. Van modern, klassiek, de bakstenen en de exacte indeling tot alle extra opties. U ziet vervolgens direct uw keuzes online terug in een realistische 3D-tekening inclusief kostenplaatje. Kortom: alles helder, alles duidelijk.