Anno 30 

Projectwebsite
Video
Algemeen
Ligging
Type woningen

Anno 30 Eindhoven

 

Berckelbosch is hét nieuwe tuindorp van Eindhoven. Qua uitstraling een nieuwe jaren ’30 woonwijk. Qua comfort helemaal van nu. De komende jaren worden er in Berckelbosch ca. 660 woningen gebouwd in verschillende deelprojecten. BL Huisvesting tekent voor de ontwikkeling van één van die deelprojecten: Anno 30. Een project waarbinnen 57 ruime vrijstaande en halfvrijstaande stadsvilla’s worden gerealiseerd in de stijl van de jaren dertig en met royale tuinen.

 

Anno 30 bestaat uit drie deelplannen. Deelplan 1 voorziet in 12 halfvrijstaande en 2 vrijstaande stadsvilla’s waarvan de meeste in no-time waren verkocht. Dat verkoopsucces herhaalde zich bij de 12 halfvrijstaande villa’s uit deelplan 2. De grote belangstelling voor dit ontwikkelingsproject van BL Huisvesting heeft geleid tot de verkoop van nog eens 10 halfvrijstaande villa’s in deelplan 3 van Anno 30. Villa’s in dezelfde karakteristieke dertiger jaren bouwstijl maar met een extra groot woonoppervlak.

 

De ontwikkeling van de drie deelplannen heeft naast architectuur en bouwstijl nog iets belangrijks gemeen: de bewoners staan centraal. Zij krijgen de mogelijkheid om hun gedroomde woning tot in het kleinste detail vorm te geven volgens het innovatieve en servicegerichte Persoonlijke Huisvesting-concept van BL Huisvesting.

Belangstelling?

De ligging

 

ANNO 30 ligt in de overgangszone tussen de stad en de Urkhovense Zeggen, een natuurgebied in het Dommeldal, aan de oostelijke rand van Eindhoven. Het ontwikkelingsgebied behoort tot het Eindhovense stadsdeel Tongelre.

 

De laatste jaren is vanuit diverse invalshoeken gewerkt aan een herinrichting van het gebied. Daarbij zijn niet alleen nieuwbouwprojecten gerealiseerd, maar ook poelen gegraven, wandelpaden aangelegd en bruggetjes gebouwd.

 

Bovendien is er veel aandacht besteed aan het behoud van bestaande bomen en groenvoorzieningen en het planten van maar liefst anderhalve hectare nieuwe bomen.

 

Verschillende deelprojecten in Berckelbosch zijn al klaar en de wijk ontwikkelt zich al tot een stadswijk met een eigen, sfeervol karakter. En dat allemaal op slechts tien minuten fietsen van het centrum van Eindhoven, tien minuten lopen van een prachtig natuurgebied en vijf minuten rijden naar de snelwegen richting Den Bosch, Utrecht, Tilburg, Venlo en Maastricht.

 

Klik hier voor routebeschrijving

Vrijstaande villa’s

Halfvrijstaande villa’s