Kloppend Hart Boekel 

Projectwebsite
Algemeen
Ligging
Type woningen
Verkoopinformatie

Kloppend Hart Boekel

 

De realisatie van 12 energiezuinige ‘Nul-op-de-Meter’ nieuwbouwwoningen in fase 2 van de nieuwe wijk De Donk in Boekel. Dat is de ontwikkelopgave die er voor BL Huisvesting ligt. Dit project in het centrum van de wijk draagt de passende naam ‘Kloppend Hart’. Het plan waarmee BL Huisvesting de voorafgaande prijsvraag won, klopte van a tot z. Met de ontwikkeling van Kloppend Hart nadert De Donk langzaam zijn voltooiing.

 

De 2 vrijstaande woningen en 10 halfvrijstaande woningen worden ontwikkeld in de architectuur van de jaren 30. Het Kloppend Hart dat ze samen vormen, krijgt de signatuur en karakteristieke stijl van een tuindorp. De woningen voldoen ruimschoots aan de eisen die de gemeente Boekel stelt aan duurzaamheid.

 

Het zijn EnergieNulWoningen en geheel energieneutraal. Dit betekent dat toekomstige bewoners hiermee gemiddeld genomen ‘nul op de meter’ hebben. Dus geen energiekosten, maar wel alle denkbare luxe en comfort. De woningen worden naast complete gezinswoningen ook aangeboden als levensloopbestendige woningen met het volledige woonprogramma op de begane grond.

Belangstelling?

De ligging

 

Kloppend Hart ligt in het hartje van de nieuwe wijk De Donk fase 2, aan de oostzijde van Boekel. Midden in een schilderachtig agrarisch landschap met veel groen en vlak bij de bourgondische Brabantse gezelligheid van het centrum van Boekel. Vanuit Kloppend Hart komt u gemakkelijk ook verder, want via de provinciale wegen bereikt u snel de A73, A59 en A50.

 

 

Klik hier voor routebeschrijving

Woningtype A

Woningtype B

kloppendhart-foto-klein

Verkoopinformatie

 

We snappen dat u bij de aankoop van een woning niet over één nacht ijs gaat. Daarom kunt u rekenen op de persoonlijke begeleiding van Van Helvoort Makelaardij. Zij zijn er voor u en treden op als uw persoonlijk adviseur en coach tijdens het hele aankooptraject. De makelaar kijkt daarbij naar uw persoonlijke woonwensen in relatie tot de mogelijkheden van het woningbouwproject en helpt u onder andere bij het kiezen van de kavel, woningtype en steenkleur. Natuurlijk geeft hij alle informatie die u wenst en een begrijpelijke toelichting bij tekeningen, technische specificaties en overeenkomsten. Vervolgens loopt hij samen met u de Persoonlijke Huisvestingsmogelijkheden door en krijgt u een persoonlijke aanbieding. Tijdens het hele proces heeft u de garantie dat uw woning wordt gerealiseerd onder een waarborg/garantiecertificaat. Dit betekent dat uw woning gegarandeerd gebouwd wordt bij het bekendmaken van de start van de bouw. Deze verplichting is vastgelegd in de koop- of aannemingsovereenkomst. Ook biedt het waarborg/garantiecertificaat een financiële waarborg in het geval dat de woning om welke reden dan ook niet wordt opgeleverd zoals is vastgelegd in de overeenkomsten.

 

T: 0492-371190   www.vanhelvoortmakelaardij.nl

Informatie

Kijk voor meer informatie op:
www.kloppendhartboekel.nl