HERONTWIKKELING LOCATIE AXIS GEMERT

Algemeen
Ligging

Je eigen plek in het centrum van Gemert

 

Stel je voor, wonen in het bruisende hart van Gemert. Jouw droom? Die wordt werkelijkheid vanaf oktober 2023. Dan gaat een prachtig nieuw appartementencomplex in de verkoop: Het Blazoen.

 

Het Blazoen ligt op de hoek van Binderseind en Churchilllaan, waar ooit de bekende discotheek Axis stond. De klassieke uitstraling van het complex weerspiegelt zich in een subtiele knipoog naar het verleden, met de klokgevel die vroeger de ingang van de discotheek sierde. Op de witte gevel prijkt het wapenschild van de Duitse Orde, een link naar het historische Gemert Vorstendom.

 

Het nieuwe wooncomplex omvat 14 appartementen met een prijsklasse tot €265.000, 4 appartementen tussen €265.000 en €305.000 tot 6 appartementen met prijzen in de categorie €305.000 tot €370.000. Deze appartementen zijn bijna nagenoeg energieneutraal dankzij zonnepanelen en een aardwarmte-gebaseerd Warmte-Koudeopslag (WKO) systeem. Geniet niet alleen van aantrekkelijke energiekosten, maar profiteer ook van extra hypotheekmogelijkheden.

 

Hier wonen betekent alle gemakken van Gemert op steenworp afstand. Van een gezellig terrasje op het Ridderplein tot het snel halen van boodschappen om de hoek. En als je op zoek bent naar rust en ontspanning, dan is het park van Klooster Nazareth jouw persoonlijke achtertuin. Ontdek de ultieme combinatie van levendigheid en sereniteit bij Het Blazoen.

 

Kijk maar eens op hetblazoen.nl