Aan Het Plein Berlicum

Projectwebsite
Video
Algemeen
Ligging
Type woningen
Verkoopinformatie

Aan Het Plein

Wonen in een weelde van ruimte. Een privilege waar voorheen slechts de kasteelheren rondom Berlicum het voorrecht toe hadden. Aan het Mercuriusplein krijgt deze traditie van rijke en weelderige landgoedhistorie gestalte in het unieke en zeer exclusieve appartementencomplex Aan het Plein. Inclusief alle luxe en comfort van vandaag.

 

Hier komen 43 luxe appartementen en exclusieve penthouses waarin alle woonwensen samensmelten in een compositie van riante woonoppervlaktes, royale buitenruimtes, een sublieme afwerking tot in alle details en een fraaie privé binnentuin als oase van rust.

 

Voor zijn ontwerp van Aan het plein liet de bekende architect Kim van Cauter zich inspireren door het ooit zo imposante kasteel Ter Aa, herkenbaar in de fraaie belijning van het exclusieve appartementencomplex. Een voorbeeld van architectuur op dorpse schaal en menselijke maat. Aan het plein ligt midden in de dorpse gezelligheid van Berlicum en met de voorzieningen van de stad vlakbij. High-end wonen tot in alle finesses.

 

Belangstelling?

De ligging

 

Berlicum ligt in de prachtige Meierij van ’s-Hertogenbosch. Deze centrale ligging maakt het dorp tot een fantastische plek om wonen met werken te combineren, en met recreëren. De nabij gelegen snelwegen A59 en de A2 brengen u met de auto dan ook in een oogwenk in de Brabantse hoofdstad, en naar andere grote steden als Tilburg en Eindhoven. Bovendien bieden ze  uitstekende verbindingen met de randstad in het westen, Arnhem en Nijmegen richting het oosten en zelfs Maastricht in het zuiden. Voor uw werk, om te winkelen, om vrienden of familie te bezoeken of gewoon voor een heerlijke dag ontspanning. En als u de auto een keer liever thuis laat, gaat u gewoon met het openbaar vervoer, met de busverbinding direct vanaf het plein rechtstreeks naar het centraal station in Den Bosch.

 

Klik hier voor routebeschrijving

berlicum-ai-4

Appartementen Aan Het Plein

 

Aan het plein biedt een fantastische woonomgeving met optimaal wooncomfort in de luxe van een bijzonder ruim appartement en het summum aan ruimte en comfort in een exclusief penthouse.

 

Alle appartementen zijn uniek en rustig gelegen in het luxe complex met een ongekend hoogwaardige afwerking. Over ieder detail is gesproken en nagedacht. Royale woonoppervlaktes in allerlei groottes, variërend van 73 m2 tot maar liefst 235 m2, met riante ruimtes, weelderig comfort en een zee van licht. Geheel volgens de Persoonlijke Huisvestingsfilosofie van BL Huisvesting hebben toekomstige bewoners volop gelegenheid hun appartement aan te passen aan hun eigen woonwensen en stijl. Van het buitenleven geniet men op het eigen, zeer ruime terras, met prachtige vergezichten over Berlicum en het groen rondom, of in de rustige oase van de fraaie privé binnentuin. Onder het complex bevindt zich een veilige parkeerkelder.

 

Aan het plein biedt de buitengewone gelegenheid het leven te leven zoals men dat wenst. Elke generatie kan hier al haar eigen woonwensen laten samensmelten in een sublieme weelde van design, riant vormgegeven woonoppervlaktes en indrukwekkende buitenruimtes.

plein-foto

Verkoopinformatie

 

Onze makelaars begeleiden u persoonlijk bij de aankoop van een appartement. Uw makelaar helpt u onder andere bij het kiezen van een appartement en het selecteren van een hypotheek. Natuurlijk geeft hij u alle informatie die u wenst. U krijgt een begrijpelijke toelichting bij de verkooptekeningen, technische specificaties, overeenkomsten en de garanties die u gedurende het hele proces heeft. Uw appartement wordt gerealiseerd onder een waarborg/garantiecertificaat. Dit betekent dat uw appartement gegarandeerd gebouwd wordt. Deze verplichting is vastgelegd in de koop- of aannemingsovereenkomst. Ook biedt het waarborg/garantiecertificaat een financiële waarborg in het geval dat het appartement om welke reden dan ook niet wordt opgeleverd zoals is vastgelegd in de overeenkomsten.

 

Voor meer informatie over de appartementen kunt u contact opnemen met de verkopende makelaars van BL Huisvesting:

 

Bernheze makelaars & adviseurs
T 0413 – 243 818
info@bernheze.nl 


Makelaar073

T 073 – 820 07 30
info@makelaar073.nl

Informatie

Kijk voor meer informatie op:
www.aanhetplein.nl