Persbericht 28 augustus 2019

 

Bouw appartementengebouw ‘Aan de Markt’ in Veghel gestart

Direct na de Bouwvak is gestart met de bouwwerkzaamheden van het appartementengebouw ‘Aan de Markt’ in Veghel. Het oude postkantoor wordt op dit moment gesloopt en zal plaatsmaken voor een gebouw met 25 stijlvolle, ruime appartementen en penthouses met een luxe en hoogwaardige afwerking en een hedendaags comfort.

Inmiddels is het gebouw gesloopt en wordt het sloopafval opgeruimd en de kelder van het postkantoor verwijderd waarop het inrichten van de bouwplaats volgt. Na het verwijderen van het sloopafval wordt gestart met de bouw van het complex. Het totale complex wordt indien “het weer goed uitpakt” opgeleverd eind 2020.

 

Nog appartementen beschikbaar vanaf €299.000

Het gebouw herbergt straks 25 unieke en luxe appartementen en exclusieve penthouses met alle luxe en comfort van vandaag en. Alle woonwensen komen samen in een compositie van riante woonoppervlaktes, royale buitenruimtes, een sublieme afwerking tot in alle details. Het totale complex is gas-loos waarbij de appartementen worden verwarmd middels een luchtwarmtepomp en staan er op het dak van het gebouw zonnecollectoren voor de nodige energieopwekking. Ieder appartement heeft een of meerdere parkeerplaats(en) en berging op de begane grond van het gebouw. Op dit moment zijn er nog 3 appartementen en 1 penthouse met riante dakterras van meer dan 100 m2 beschikbaar met uitzicht op de levendige Markt en nog 3 appartementen en 1 penthouse beschikbaar met uitzicht op de AA. De verkoopprijzen zijn vanaf €299.000,- v.o.n. tot €925.000,- v.o.n.

Aan de Markt betekent riant wonen in alle privacy en toch middenin de dorpse gezelligheid. Tussen de levendigheid van de markt en de serene rust van de Aa. Het is een fraai complex met een zeer unieke signatuur. Aan de marktzijde komt de dorpse architectuur naar voren door de uitstraling van individuele pandjes en een moderne architectuur met veel glas, grote balkons en grote raampartijen aan de zijde van de Aa. Het zeer gevarieerde aanbod in grootte van de appartementen biedt ook een fantastische mogelijkheid om op dit markant stukje Veghel te wonen.

 

BL Huisvesting

Aan het Plein is ontwikkeld door BL Huisvesting uit Gemert. BL Huisvesting kenmerkt zich als specialist in grote gebiedsontwikkelingen met vaak in het centrum van een stad of dorp gelegen nieuwbouw of transformatieprojecten. Projecten die zich onderscheiden met exclusiviteit en kwaliteit van architectuur en afwerking. Het credo van BL Huisvesting is dan ook ‘investeren in de kwaliteit van Nederland’.

 

Voor meer informatie kijkt u op www.aandemarktinveghel.nl of neemt u direct contact op met Martijn van Kollenburg van BOSS wonen, T. 073 612 30 30