In het dorpshart van Berlicum aan het Mercuriusplein verrijst het unieke en zeer exclusieve appartementencomplex Aan het plein met 43 luxe penthouses en appartementen. Hier woont u in het privilege van luxe en comfort en alle voorzieningen op loopafstand. Kom donderdag 21 december naar de startverkoopbijeenkomst.

 

Aan het plein biedt u de buitengewone gelegenheid het leven te leven zoals u dat wenst. Elke generatie kan hier al haar eigen woonwensen laten samensmelten in een sublieme weelde van design, riant vormgegeven woonoppervlaktes en indrukwekkende buitenruimtes.

 

Achter de fraaie belijning, geïnspireerd op kasteel Ter Aa, vindt u een fantastische woonomgeving met optimaal wooncomfort in de luxe van een bijzonder ruim appartement en het summum aan ruimte en comfort in een exclusief penthouse. Alle appartementen zijn uniek en rustig gelegen in het luxe complex met een ongekend hoogwaardige afwerking. Over ieder detail is gesproken en nagedacht. Van het buitenleven geniet u op uw royaal terras, met prachtige vergezichten over Berlicum en het groen rondom, of in de rustige oase van de fraaie privé binnentuin. Onder het complex bevindt zich een veilige parkeerkelder.

 

Aan het plein biedt u exclusief wonen middenin de dorpse voorzieningen en gezelligheid van Berlicum en met het bruisende ‘s-Hertogenbosch op slechts een kwartier afstand.

 

Vanaf 21 december start de verkoop van Aan het plein. Kom naar de verkoopmanifestatie op donderdagavond tussen 17.00-19.00 uur in Den Durpsherd in Berlicum. U krijgt die avond een uitstekende impressie van wonen op deze uitzonderlijke locatie en u ontvangt uitgebreide informatie over het bouw- en verkooptraject. Schrijf u nu in op www.aanhetplein.nl als geïnteresseerde en wij houden u op de hoogte van alle ontwikkelingen. Verzeker uzelf van high-end wonen tot in alle finesses Aan het plein in Berlicum.