Nog even en het nieuwe en luxe woongebouw ‘Aan de Markt’ siert het centrum van Veghel. Op vrijdag 31 januari 2020 wordt vanaf 15.00 uur tot 18.00 uur op feestelijke en bijzondere wijze de komst van dit imposante appartementencomplex gevierd. Iedereen is van harte uitgenodigd om hierbij aanwezig te zijn.

 

Wonen Aan de Markt.

Aan de Markt is wonen in exclusieve appartementen en penthouses in hartje Veghel. Met alle privacy en toch middenin de dorpse gezelligheid. Een fraai complex met een zeer unieke signatuur. Aan de marktzijde komt de dorpse architectuur naar voren door de uitstraling van individuele pandjes en een moderne architectuur met veel glas, grote balkons en grote raampartijen aan de zijde van de Aa. De ruime appartementen en penthouses kennen een luxe en hoogwaardige afwerking en brengen u een hedendaags comfort. Laat u verrassen door de prachtige ligging, indeling en afwerking van deze appartementen.

 

 

Woonmanifestatie

Op 1 februari vindt er ook een woonmanifestatie plaats op de bouwlocatie van 14:00 uur tot 17:00 uur. Tijdens de woonmanifestatie zal de makelaar u uitgebreid informeren over de beschikbare appartementen en het penthouse. Er zijn nog ruime appartementen vanaf €299.000,- v.o.n. en een exclusief penthouse vanaf €925.000,- v.o.n. met een mooi formaat en bijzondere indeling beschikbaar. Voor meer informatie kijk op www.aandemarktinveghel.nl of u neemt contact op met BOSS Wonen 073-6123030.