Het is nu of nooit

Laatste 3 van 57 villa’s ANNO30 Exclusief beschikbaar

Het is inmiddels de meest gewilde wijk in Eindhoven; ANNO30 Exclusief. De verkoop van de 57 villa’s is zeer snel doorlopen. Er zijn nog slechts 3 van de vrijstaande villa’s met de voor de jaren 30 karakteristieke architectuur beschikbaar. De bouw van de eerste exclusieve vrijstaande villa’s is reeds gestart

 

Een rustige wijk Berckelbos

Het rustige tuindorp Berckelbosch is hét nieuwe tuindorp van Eindhoven. Het winkelcentrum en de sportvoorzieningen zijn gereed en de nieuwe bewoners voelen zich nu al helemaal thuis in de wijk. De rust, de ruimte, de kindvriendelijke en erg groene opzet spreken aan. En natuurlijk het feit dat Berckelbosch op slechts tien minuten fietsen van het centrum van Eindhoven ligt, tien minuten lopen van natuurgebied de Urkhovense Zeggen in het Dommeldal en vijf minuten rijden van de uitvalswegen.

 

De woningen uit de jaren 30 kent een rijke en gedetailleerde architectuur. Deze is terug te vinden in het ontwerp van de half- en vrijstaande villa’s. De architectuur kenmerkt zich door hoge, rijzende daken met keramische leipannen en  witte houten kozijnen met zogeheten ladderramen. De ramen krijgen een mooie gelaagdheid door de verschillen in dikte van dorpels, stijlen en roeden. Het oer-Nederlandse gevelmetselwerk maakt het geheel compleet. Nostalgisch en stijlvol.  Het maakt de villa’s aantrekkelijk voor en geliefd bij een breed publiek. En dat blijkt wel uit de snelheid van verkoop. Maar het is niet alleen de architectuur die de villa’s typeert.

 

Persoonlijke Huisvesting

U kunt de villa’s zelf samenstellen. De Persoonlijke Huisvesting biedt een ongekend groot pakket van uitbreidings- en indelingsmogelijkheden. Zo verkrijgt u úw droomhuis, geheel afgestemd op uw persoonlijke wensen.  Daarbij kunt u ook nog eens de grootte van uw villa bepalen. De villa’s kennen een voor Eindhoven ongekend grote tuin. De vrijstaande villa’s van ANNO30 Exclusief zijn verkrijgbaar vanaf €449.000 von.

 

Voor meer informatie kijkt u op www.anno30.nl en www.anno30exclusief.nl