La Dolce Villa I 

Algemeen
Ligging
Type woningen

La Dolce Villa I

 

In 2015 tekende BL Huisvesting een overeenkomst met Bouwbedrijf A. van Schijndel voor de realisatie van een ambitieus woningbouwproject in het buitengebied van Gemert: La Dolce Villa.

Het plan voorzag in de ontwikkeling van een grote diversiteit aan woningtypen, verspreid over een aantal locaties. De bouw van villapark La Dolce Villa I aan de noordzijde van Gemert, tussen de Doonheide, Lodderdijk en Fielepien, markeerde de start van dit project. Op deze gewilde locatie aan de groene rand van Gemert werden 6 riante villakavels uitgegeven.

 

In het bouwproces bood BL Huisvesting toekomstige bewoners veel vrijheid. Zelf bouwen was vanzelfsprekend een optie, maar ook begeleid bouwen of een woning laten bouwen behoorden tot de mogelijkheden. Die grote mate van vrijheid werd ook geboden in het ontwerpproces, dat volgens het Persoonlijke Huisvestingsconcept van BL Huisvesting was ingericht. Bewoners konden met behulp van basisplattegronden en een ideeënboek hun woning zelf op maat samenstellen. Op dit moment is binnen La Dolce Villa I nog slechts 1 villakavel beschikbaar.

La Dolce Villa I

 

La Dolce Villa I ligt aan de noordzijde van Gemert, tussen de Doonheide, Lodderdijk en Fielepien. Een bijzonder fraai deel van Gemert waar bossen en buitengebied de sfeer en beleving bepalen.

 

 

Klik hier voor routebeschrijving

Volledige vrijheid in
alle opzichten

 

Wonen in La Dolce Villa betekent genieten van rust, privacy en vooral ook vrijheid. Niet alleen woont u op een riante kavel die u alle ruimte biedt, ook heeft u alle vrijheid om uw villa naar eigen ontwerp en idee in te richten. Alleen voor de woning op de kavel die grenst aan Doonheide geldt een voorgeschreven stijl: een architectonische vertaling van een boerderijtype. Zoals ook in de directe omgeving is te zien laat dit overigens nog veel vrijheid in uitwerking. Naast het feit dat u vrij bent om uw villa naar eigen inzicht te bouwen, is ook de grootte van de kavels erg flexibel.

 

De verkaveling van La Dolce Villa is slechts een basis waar in overleg van afgeweken kan worden. Zo heeft u de mogelijkheid om de positie en grootte van uw kavel zelf te bepalen. Alle kavels zijn bovendien vrij van loting. Dat houdt in dat als u voor een kavel kiest, deze ook aan u wordt toegewezen, zonder procedure en zonder voorbehoud.