La Dolce Villa Boekel 

Projectwebsite
Algemeen
Ligging
Type woningen
Persoonlijke huisvesting

La Dolce Villa Boekel

 

Op basis van hetzelfde ontwikkelingsconcept vertaalde BL Huisvesting La Dolce Villa naar een nieuwe woon- en leefomgeving in Boekel. De locatie werd de bosrijke omgeving van het voormalige MOB-complex aan de Bergstraat. Hier ontwikkelt BL Huisvesting 9 vrijstaande villa’s en 8 halfvrijstaande casa’s in een ruime, groene omgeving. De markante bouwstijl van La Dolce Villa Gemert, geïnspireerd op de Amsterdamse School, werd ook in La Dolce Villa Boekel doorgetrokken.

 

Zoals kenmerkend voor alle projecten van BL Huisvesting, kunnen geïnteresseerden in een villa (type Eccelente of type Elegante) of casa (type Grazia of type Raffinato) de rol van architect deels zelf op zich nemen. Op basis van een groot aantal uitbreidings- en indelingsvarianten en opties, kunnen toekomstige bewoners hun woning naar eigen wens tot in detail vormgeven en samenstellen. En zo het begrip ‘wooncomfort’ op hoogstpersoonlijke wijze definiëren.

De ligging

 

Het sfeervolle Brabantse Boekel is een echte plattelandsgemeente met een uitgestrekt buitengebied. De ongeveer 10.000 inwoners ervaren er dagelijks de dorpse charme in een fraaie, groene omgeving. Zo zijn er het natuurgebied de Perekker met schitterende waterpartijen en de Voskuilenheuvel met naaldbossen, heide en moerasgebied. Het maakt Boekel tot een aantrekkelijke woongemeente die veel heeft te bieden. In het dorp zelf vindt u winkels, basisonderwijs en zorgvoorzieningen. Loop eens het centrum in en geniet gezellig op de terrassen of in een van de restaurants die het dorp rijk is. De meer stadse voorzieningen zijn nooit ver weg: Boekel ligt gunstig in de driehoek ‘s-Hertogenbosch – Eindhoven – Nijmegen. In deze prettige gemeente heeft u nu de kans om een woning naar wens te realiseren. In de bossen van het voormalig MOB-complex aan de Bergstraat ontwikkelt BL Huisvesting 9 vrijstaande villa’s en 8 halfvrijstaande casa’s in het nieuwe woon- en leefgebied La Dolce Villa Boekel.

 

 

Klik hier voor routebeschrijving