La Dolce Villa III 

Projectwebsite
Algemeen
Ligging
Type woningen

La Dolce Villa III

 

Met de ontwikkeling van villapark La Dolce Villa III, voegde BL Huisvesting een nieuw hoofdstuk toe aan het omvangrijke La Dolce Villa-project in het buitengebied van Gemert. Dit derde deelproject bevindt zich aan de Fielepien en voorziet in de bouw van 8 vrijstaande stijlvilla’s. Al tijdens de start van de verkoop werd meer dan de helft van de beschikbare woningen in optie genomen. En inmiddels zijn ze allemaal verkocht. De ruimte, rust en privacy die toekomstige bewoners hier tegemoet gaan is ongekend.

 

De architectuur van de Amsterdamse School vormde de belangrijkste bron van inspiratie voor de villa’s. Geïnteresseerden konden een basiskeuze maken uit twee typen villa’s: type Eccelente met een gebogen zadeldak en type Elegante met een gebogen topgevel. Vervolgens werd een uitgebreid palet aan keuzemogelijkheden aangereikt om de gekozen villa nog meer karakter te geven. De door het team van BL Huisvesting ontworpen en op elkaar afgestemde opties vormden daarbij de waarborg dat het eindresultaat kwaliteit en klasse had.

De ligging

 

Villapark La Dolce Villa ligt aan de noordzijde van Gemert in de nieuwe woonwijk Doonheide tussen de straten Doonheide, Lodderdijk, Fielepien en de Wouw. Een bijzonder rijke woon- en leefomgeving op een van de mooiste locaties in Gemert, waar bossen en buitengebied uw buren zijn.  Die landelijke sfeer en beleving wordt nog eens versterkt door de bestaande bebouwing uit de omgeving. Hier sieren statige herenhuizen, eigentijdse villa’s en boerderijwoningen het straatbeeld. Een omgeving die in alles luxe en wooncomfort uitstraalt. Welkom in La Dolce Villa, het heerlijk luxe wonen in Gemert.

 

Klik hier voor routebeschrijving

Vrijstaande villa’s

Inspiratiebron voor de villa’s is de Amsterdamse School die zich kenmerkt door een karaktervolle bouwstijl met veel oog voor detaillering en verbij­zondering van de woning. De vrijstaande villa’s bestaan uit twee types. We onderscheiden het type Elegante, met een gebogen zadeldak en een inhoud vanaf ca. 541 m3 en het type Eccellent, met een gebogen  topgevel en een inhoud van ca. 574 m3. Voor beide villa’s bestaat een uitgebreid palet aan keuzemogelijkheden. Een rieten kap of leipan is zo’n persoonlijk accent dat uw vrijstaande villa verfraait, net als de keuze voor de kleur van de gevelstenen, donker rood of lichte gevelsteen met accent.

ladolce3-ai-vrijstaand
ladolce3-ai-halfvrij

Halfvrijstaande villa’s

 

Ook voor de halfvrijstaande villa zijn er twee opties. We onderscheiden het type Raffinato, met een gebogen zadeldak en een inhoud vanaf ca. 444 m3 en het type Grazia, met een gebogen topgevel en een inhoud van ca. 471 m3. Het dak van de stijlvolle villa’s is gedekt met een gebakken leipan waarbij de donkerrode gevelsteen met een speels accent het statige woonbeeld zeer fraai onderstreept.