Kiezersbosch 

Algemeen
Ligging
Type woningen

Keizersbosch

 

Keizersbosch in Gemert is een buurt waar het fijn wonen is. Alles is dichtbij en binnen een paar minuten wandelen ben je in het gezellige centrum van het dorp. Er is ook volop groen binnen loopafstand. De omgeving is gevarieerd en momenteel zijn er nog twee levensloop bestendige patiobungalows te koop zijn. Optimaal, gelijkvloers wooncomfort met twee of drie slaapkamers. Een omgeving volop rust en ruimte, nabij alle voorzieningen die het wooncomfort verhogen.

Bungalow A

Deze ruime Patiobungalow heeft een perceeloppervlakte van 159 m². Een ruime keuken, riante living, het eetkamergedeelte, de slaapkamers en de badkamer, kortom alle woonfuncties, zijn gelijkvloers. Deze Patiobungalow heeft twee slaapkamers. Beide bungalows hebben een sfeervolle tuin, die als een soort binnenplaats alle rust en privacy biedt. Uw auto parkeert u op uw eigen parkeerplaats op het perceel. Ook draagt bij aan de beleving van uw wooncomfort.

Bungalow B

Deze riante patiobungalow heeft een perceeloppervlakte van 245 m². Een ruime keuken, riante living, het eetkamergedeelte, de slaapkamers en de badkamer, kortom alle woonfuncties, zijn gelijkvloers. In deze bungalow kunt u kiezen voor drie slaapkamers. Uiteraard kunt u deze ruimte ook invullen als hobby- of werkkamer. Beide bungalows hebben een sfeervolle tuin, die als een soort binnenplaats alle rust en privacy biedt. Uw auto parkeert u op uw eigen parkeerplaats op het perceel. Ook draagt bij aan de beleving van uw wooncomfort.