Projectwebsite
Video
Algemeen
Ligging
Type woningen

Anno 30 Exclusief

 

Binnen Deelplan 2 van het ANNO 30-project in de nieuwe Eindhovense ‘dorpse’ stadswijk  Berckelbosch, heeft BL Huisvesting eind 2016 het nieuwe project ‘ANNO 30 Exclusief’ geïntroduceerd. Binnen dit project worden in totaal X vrijstaande stadsvilla’s gebouwd met nog meer ruimte, nog meer oog voor detail en nog meer allure. Alleen al de ligging is exclusief. De stadsvilla’s zijn gesitueerd in de overgangszone tussen de stad en de Urkhovense Zeggen, een natuurgebied in het Dommeldal.

 

De toevoeging ‘Exclusief’ wordt ook op andere fronten waargemaakt. Drie type villa’s zijn voorgedefinieerd en wachten op de finishing touch van de toekomstige bewoners: type Hub (met getoogd zadeldak), type Anton (met geknikt mansardedak) en type Gerard (met zadeldak).

 

Geïnteresseerden krijgen alle vrijheid om een villa te ontwerpen die exclusief voor hen is. De uitbreidings- en indelingsvarianten zijn zorgvuldig gekozen en op elkaar afgestemd, zodat iedere combinatie altijd leidt tot een mooi en functioneel eindresultaat. Binnen én buiten.

 

Belangstelling?

De ligging

 

ANNO 30 Exclusief ligt in de overgangszone tussen de stad en de Urkhovense Zeggen, een natuurgebied in het Dommeldal, aan de oostelijke rand van Eindhoven. Het ontwikkelingsgebied behoort tot het Eindhovense stadsdeel Tongelre. De laatste jaren is gewerkt aan een herinrichting van het gebied. Daarbij zijn onder andere poelen gegraven, wandelpaden aangelegd en bruggetjes gebouwd. Vanuit ANNO 30 Exclusief is het slechts tien minuten fietsen naar het centrum van Eindhoven, tien minuten lopen naar het natuurgebied en vijf minuten rijden naar de snelwegen richting Den Bosch, Utrecht, Tilburg, Venlo en Maastricht.

 

Klik hier voor routebeschrijving

Villa Gerard en Villa Anton

 

Villa Gerard – Een hoge topgevel met zadeldak, voorzien van keramische leipannen geeft deze stadsvilla karakter en ruimte. Binnen en rondom de villa beleeft u alle ruimte om te wonen zoals u dat wilt. De inhoud van de villa is ca. 610 m3.

 

Villa Anton – Het geknikte mansardedak dat aan één zijde is doorgetrokken tot aan de bovenzijde van de eerste étage, maakt deze woning net even anders, net even specialer. De rijzende topgevel accentueert niet alleen het vooraanzicht van de villa, maar ook het zijaanzicht. De inhoud van de villa is ca. 620 m3.

anno30excl-villas-antongerard
anno30excl-villa-hub

Villa Hub

 

Deze villa kenmerkt zich door een getoogd zadeldak met een hoge, rijzende topgevel aan beide zijden van de villa. In het statige vooraanzicht komen de fraai vormgegeven kozijnen extra goed uit. De inhoud van de villa is ca. 640 m3 .