Agri Green Boulevard Gemert 

Projectwebsite
Algemeen
Ligging
Impressie

Agri Green Boulevard – Gemert

 

Onder de toepasselijke naam Agri Green Boulevard ontwikkelt BL Huisvesting het kloppend hart van Smartpark Gemert, dat integraal onderdeel is van bedrijventerrein ’t Wolfsveld 2 in de gemeente Gemert-Bakel. Agri Green Boulevard gaat niet alleen een centrumfunctie voor dit slimme en duurzame bedrijventerrein vervullen. Het wordt het dynamische middelpunt voor de agrarische sector in Zuid-Oost Brabant en Noord-Limburg. Zowel voor de zakelijke als de consumentenmarkt. De toekomst van belangrijke economische krachten van deze regio, zoals productie, ecologie & milieu, duurzaamheid & innovatie en energie & technologie, beweging & recreatie wordt op deze plek gewaarborgd.

 

Ondernemers en bedrijven met een duurzaam hart kunnen op de Agri Green Boulevard ruimte huren of kopen in de Agri Green Tower of Agri Green Experience. De imposante toren herbergt ca. 6.000 m2 aan duurzame en flexibel in te richten ruimtes voor innovatiegedreven bedrijven, laboratoria en expertisecentra in de agrarische sector. De Green Tower zal grotendeels in het teken staan van smart farming. In de Agri Green Experience is ongeveer 15.000 m2 aan ruimte beschikbaar voor zowel business-to-consumer als business-to-business bedrijven. Denk hierbij aan groothandels en showrooms van agrarische producten, nieuwe agri shop-in-shop formules en pick-up points voor online gekochte (agri)producten.

Vanzelfsprekend is de nieuwbouw ook ‘green’. Er wordt energieneutraal gebouwd en binnen het project wordt (groene) energie opgewekt.

Agri Green Boulevard, Gemert

 

Verspreid over Zuidoost-Brabant liggen tal van innovatieve thematische clusters. Denk aande Hightech Campus, de Brainport Innovation Campus en TU/e Campus in Eindhoven, Science Park in Son, de Automotive Campus, Food Tech Park en de Groene Campusin Helmond, Foodpark Veghel, Health Valley in Nijmegen, Grow Campus in ’s-Hertogenbosch, Life Science Pivot Park in Oss, Greenport Venlo. Agri Green Boulevard bevindt zich op Smartpark Gemert.

 

Klik hier voor routebeschrijving