Winkelgebied Aan het Plein Berlicum
Projectwebsite
Algemeen
Ligging
Impressie

Winkelgebied Aan het Plein – Berlicum

 

In Berlicum ontwikkelt BL Huisvesting ‘Aanhetplein’ een winkel- en wooncomplex centraal gelegen aan het Mecuriusplein. Op de begane grond zijn winkel- of kantoorvoorziening voorzieningen gelegen van circa 900 m2. De ruimtes zijn flexibel in te delen met een of meer bedrijven. Het is een duidelijke versterking van het winkelaanbod van het Mercuriusplein.

Aan de achterzjjde van het complex, aan de Runweg, komt een Aldi supermartk. Deze geeft een krachtige spin-off aan de traffic naar deze fraaie locatie. Er is voldoende eigen parkeerruimte aanwezig.

Winkelgebied Aan het Plein – Berlicum

 

 

Berlicum ligt in de prachtige Meierij van ’s-Hertogenbosch. Deze centrale ligging maakt het dorp tot een fantastische plek om wonen met werken te combineren, en met recreëren. De nabij gelegen snelwegen A59 en de A2 brengen u met de auto dan ook in een oogwenk in de Brabantse hoofdstad, en naar andere grote steden als Tilburg en Eindhoven. Bovendien bieden ze  uitstekende verbindingen met de randstad in het westen, Arnhem en Nijmegen richting het oosten en zelfs Maastricht in het zuiden. Voor uw werk, om te winkelen, om vrienden of familie te bezoeken of gewoon voor een heerlijke dag ontspanning. En als u de auto een keer liever thuis laat, gaat u gewoon met het openbaar vervoer, met de busverbinding direct vanaf het plein rechtstreeks naar het centraal station in Den Bosch.

 

Klik hier voor routebeschrijving